God Ventilasjon - Godt Miljø

Et godt inneklima har klare helsemessige fordeler samtidig som det øker trivselen. Våre erfarne og høyt kvalifiserte medarbeidere garanterer et solid håndverk. I tillegg har vi utarbeidet et eget kvalitetssikringssystem for å opprettholde høy standard. Vi følger gjeldende regler for ventilasjonsarbeider samt eventuelle spesialkrav fra leverandør eller konsulent.

 

Kanalmontasje

Ønsker du ikke at ventilasjonsanlegget eller varmepumpen skal synes, anbefales kanalmonterte anlegg.
De er skjult i vegg eller tak og går i ett med interiøret, og har dermed klare estetiske fordeler.

 

Montering og levering av komplette klimaanlegg

Vi leverer og monterer komplette klimaanlegg for alle typer lokaler og hjelper med å prosjektere en optimal løsning. I samarbeid med kunden finner vi et anlegg som passer bedriftens krav og behov til varme og ventilasjon.

Service på ventilasjons- og kjøleanlegg

Periodisk, forebyggende vedlikehold er nødvendig for å sikre optimal drift av ventilasjons- eller kjøleanlegget. Vi gjennomfører service på alle ventilasjons- og kjøleanlegg etter avtale.

Måling og gjennomgang av ventilasjonsanlegg

Vi gjennomfører luftmålinger og gjennomgår ventilasjonsanlegget for å påse at det fungerer som normalt. Vi har lang erfaring med utarbeidelse av tilstandsrapporter der vi gir rådgivning til forbedring. Ved behov tilbyr vi løpende vedlikeholdsavtaler.

Prosjektering/tegning av anlegg

Vi prosjekterer alle typer ventilasjonsanlegg for både næringslokaler og privatboliger slik at dere får et anlegg skreddersydd etter bygget og deres behov.

Produksjon og montering av storkjøkkenhetter

Kravene til ventilasjon på et storkjøkken avhenger av funksjon, utforming og hva slags maskiner som brukes. Vi produserer og monterer kjøkkenhetter og ventilasjonsløsninger som passer til ethvert storkjøkken.

Spesialløsninger

Vi leverer spesialløsninger som avtrekksskap til blant annet laboratorier. På noen arbeidsplasser er bruken av kjemikalier uunngåelig, slik som i frisørsalonger, sykehus og industri. Installasjon av punktavsug vil eliminere det meste av kjemikaliene.

Ventilasjonsaggregat og vifter

Vi selger vifter og ventilasjonsaggregater for alle typer næringsbygg. Noen er utstyrt med varmegjenvinning og er spesielt tilpasset norske forhold. Kompakt design gjør plassering enkel.

Varmepumper og kjøling

En varmepumpe avgir jevn varme, bedrer inneklimaet, og bidrar dessuten til å senke kostnadene til oppvarming betraktelig. Våre varmepumper er lette å installere, brukervennlige og utstyrt med avansert teknologi.

Montering og salg av sentralstøvsuger

Fordelene med sentralstøvsuger er mange. Støvpartikler føres ut av huset, noe som vil ha stor betydning for allergikere. I tillegg gjør den rengjøringen enklere. Vi selger og monterer stillegående sentralstøvsugere i både nye og eksisterende bygg.

 

Rammeavtaler

Vi har lang erfaring med rammeavtaler, både for det offentlige og det private næringsliv. Avtalen kan inkludere ventilasjonstjenester og/eller blikkenslagerarbeider, samt løpende serviceavtale. Arbeidet og arbeidsrutinene fastsettes ut fra de ønsker oppdragsgiveren har. Rammeavtaler er et viktig satsningsområde for oss. Vi setter derfor alltid av kapasitet slik at vi kan utføre de oppdrag som vi påtar oss for våre Rammeavtale partnere.

Behov for blikkenslager? Send oss en e-post

Kontaktinformasjon:

Adresse: Professor Birkelands vei 24C
1081 Oslo
E-post: info@olafjohansen.no
Telefon: 23 17 50 70

Følg oss: